Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ

Επιτέλους βρήκαμε και αποκαλύπτουμε σήμερα τον κουκουλοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ, και δεν μιλάμε για έναν απλό κουκουλοφόρο αλλά για τον υπεύθυνο της οργάνωσης κουκουλοφόρων του κόμματος.

Είναι ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ γνωστός και με τα ψευδώνυμα "παλιοχαρακτήρας" ή "ποιητική αδεία" ή "κομισάριος" ή Σώτος για τον στενό κύκλο υπονομευτών της καθεστηκυίας τάξης.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε πριν από 50 περίπου χρόνια και η γέννησή του θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία τόσο μεγάλη που παρέσυρε την ΕΔΑ σε άνοδο και στις εκλογές του 1958 έγινε αξιωματική αντιπολίτευση. Στα 7 του διαφώνησε ανοικτά με το ΚΚΕ και την ΚΟΜΙΤΕΡΝ λέγοντας το περίφημο «δεν μου αρέσει ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμός» και τον Ιούλιο του 1965 φορώντας κόκκινο πουκάμισο και μαύρες κάλτσες έκανε το πρώτο του οδόφραγμα στην Ακαδημίας βάζει φωτιά στην καρδιά μιας συμμαθήτριας του της Β΄ τάξης ενώ αυτός ήταν στην Α΄ τάξη, από τότε ήθελε την κατάργηση των τάξεων.
Τελικά η φωτιά στην καρδιά της συμμαθήτριας δεν κράτησε πολύ γιατί ο πατέρας της ήταν οπαδός του πρωθυπουργού της αποστασίας Αθανασιάδη – Νόβα, αυτουνού που έγραψε το περίφημο ποίημα « κι ήταν τα στήθη σου άσπρα σαν τα γάλατα και μούλεγες γαργάλατα γαργάλατα» 1ο βραβείο υπερρεαλιστικής ποίησης 1964.
Δεν ήταν 10 ετών και έφυγε κρυφά για την Ρουμανία όπου παίρνει μέρος στην 12η ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ, για χάρη του έγινε η διάσπαση του ΚΚΕ αφού ήταν γνωστή η διαφωνία του με τον Σουσλόφ (μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΣΕ) υπεύθυνο για ιδεολογικά θέματα των αδελφών Κομμ. Κομμάτων.
Μετά την ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή τα ήπιε με τον Θ. Πάγκαλο καταναλώνοντας 12 μπουκάλια κρασί από το κελάρι του υπογείου στο αγροτικό σπίτι του Πάγκαλου στα Μέγαρα, τόσο πολύ χάρηκαν και οι δύο για την διάσπαση του ΚΚΕ. Την ίδια μέρα τον διέγραψε ο Ν. Κολιγιάννης .
Από εκείνη την μερα χάνονται τα ίχνη του Σωτήρη Παπαμιχαήλ και μεχρι το 1999 μόνο φήμες υπαρχουν και όχι στοιχεία. Αναφέρω μερικές φήμες επιγραμματικά:
1969 τον είδαν κάπου στην Νότια Αμερική σε ένα μονοπάτι της ζούγκλας (όχι του Μάκη) κρατώντας ένα δαυλό για φως και από τότε η οργάνωση των ανταρτών λέγεται «Φωτεινό Μονοπάτι».
1978 τον είδαν να οδηγεί το 4L που βρέθηκε νεκρός ο Αλντο Μόρο , άρα είχε διασυνδέσεις με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες, μάλλον μπερδεύτηκε με τις Μουσικές Ταξιαρχίες.
1985 φημολογείται ότι αυτός πρότεινε τον Χρ. Σαρτζετάκη για πρόεδρο της Δημοκρατίας και όχι ο Κουτσόγιωργας.
1989 τρώει όλα τα σαρμαδάκια που είχε κάνει η Μαρίκα Μητσοτάκη για να φιλέψει τους Φλωράκη – Κύρκο, και οι δύο φεύγουν θυμωμένοι από του Μητσοτάκη και πεινασμένοι διαλύουν την συνκυβέρνηση και γίνονται εκλογές.
Από το 1999 και εδώ έχουμε στοιχεία, αυτός οργάνωσε την άνοδο και την πτώση του Χρηματιστηρίου. Βγάζει πολλά λεφτά και έτσι εχει τα απαιτούμενα κεφάλαια για την συντήρηση της παράνομης οργάνωσης «Ταβέρνα».
Είναι ένας ύπουλος άνθρωπος και αυτό αποδεικνύεται από ότι τρώει το κατσίκι στην σούβλα ΧΩΡΙΣ λεμόνι για να γίνει πιο νόστιμη η πέτσα.
Όταν ερχεται στην Θεσσαλονίκη πηγαίνει σε γνωστή γιάφκα που λειτουργεί πίσω από την βιτρίνα ενός Μπαρ σε πεζόδρομο στην περιοχή Διαγωνίου.
Καταγγέλλω ότι πολλές φορές τον έχω δει να τα σπάει σε ρεμπετάδικα και να φωνάζει «απόψε θα καεί το πελεκούδι».
Αυτός είναι ο κουκουλοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ , είναι συνταγματάρχης του Ιρανικού στρατού εν αποστρατεία και παίρνει σύνταξη Ταξιάρχου.


Ο συνεργάτης μας ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ μετά από έρευνα σε βάθος μας έδωσε τα στοιχεία που δημοσιεύουμε σήμερα μαζί με το βίντεο "Κάλαντα του Δεκέμβρη"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταγγέλω επίσης το γεγονός ότι , ενω στην παρέα του είχε συμφωνήσει να πετάξει μολώτωφ από γυάλινο μπουκάλι μπύρας κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων διαμαρτυρίας στο Βύρωνα, λειτουργώντας εντελώς αυθαίρετα, φραξιονιστικά και προβοκατόρικα ενάντια στο ξέσπασμα λαϊκής οργής για την ανυπαρξία τεκίλας στο μπαρ που συχνάζει, πέταξε το παπούτσι του, γελειοποιώντας τον Ιρακινό που έκανε το ίδιο ενάντια στον σύντροφο Μπους.
Το γεγονός αυτό, χαρακτηρίστηκε από την παρέα σαν ρεβιζιονιστικοπορτουνιστικοφραξιονιστική φράξια και αποφασίστηκε ότι ο άνθρωπος είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ !!!...
east

Rodia είπε...

Καλορίζικο!:)
Πάνω που σκεφτόμουν να αποστρατευτώ από τα σατιρικά δρώμενα, βλέπω/ανακαλύπτω μπόλικους... διαδόχους! Με φρέσκο πνεύμα και -κυρίως- όρεξη. Μπούχτισα, βαρέθηκα λέμε, με τη σάτιρα δεν ιδρώνει τ' αυτί κανενός πλέον. Μάλλον η σάτιρα βοηθά να στέκεται ο κοσμος στα πόδια του τελικά.

Η σάτιρα (πάντα με Ι, από το ιταλικό Σατιρα και όχι με Υ, αυτό προέρχεται από τη λέξη Σάτυρος και σημαίνει άλλο πράγμα, κάτι προς το σεξουαλικότερο) είναι η μαγκούρα του απλού πολίτη.. πότε τη χρησιμοποιεί για στήριγμα και πότε για ξυλοφόρτωμα!
(μα πώς τό'γραψα αυτό το τελευταίο; απορώ με μένα ώρες ώρες. Χαλάλι όμως!)