Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

Τις τελευταίες μέρες όλες οι παρατάξεις του Δήμου Βύρωνα έχουν ξεκινήσει ένα αγώνα να φέρουν το Μετρό στο Δήμο μας.


Κάθε παράταξη αγωνίζεται γι’ αυτό τον ιερό σκοπό με ότι μέσα και επιρροές διαθέτει


Ο Δήμαρχος δηλώνει πως έχει ξεκινήσει την προσπάθεια του εδώ και κάμποσα χρόνια αλλά ήθελε να μας κάνει έκπληξη και το κρατούσε μυστικό.


Μάλιστα στο site του Δήμου γράφει «Το METRO έρχεται στο Βύρωνα! Δικαίωση της επί 2 χρόνια προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής»


Ο Παν. Κόνσουλας όπως δηλώνει και στον Δημοτικό Αντίλογο είχε ξεκινήσει τον αγώνα από το 2002 «Με επιστολή του στους αρμόδιους υπουργούς ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε και Μεταφορών &Επικοινωνιών κ.κ Σουφλιά και Στυλιανίδη, ο επικεφαλής της παράταξης «Βύρωνας: Ανάπτυξη-Προοπτική» Παναγιώτης Κόνσουλας, επικαιροποιεί, παλαιότερο αίτημα του, που είχε υποβάλει το 2002, στην τότε υπουργό ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε Βάσω Παπανδρέου, για την επέκταση του Μετρό και στην πόλη του Βύρωνα.

Σήμερα, όπως αναφέρει στην επιστολή του, η πρόταση αυτή -η οποία κατατέθηκε για πρώτη φορά από δημοτική παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα- είναι πιθανόν και ρεαλιστικά να υλοποιηθεί, εφόσον ενταχθεί στο δίκτυο της πρωτεύουσας με επέκταση της Γραμμής-4(Γραμμή U).»


Ο Κος Πάλμος φυσικά παλεύει για το Μετρό στο Βύρωνα και μάλιστα έγκυρες πηγές των μπάζων μας πληροφορούν ότι η πρότασή του περιλαμβάνει σύνδεση του Βύρωνα με τον Περισσό.


Ο Κος Σταθόπουλος, ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ΠΡΟΦΗΤΗΣ του Μετρό μας είπε σε αποκλειστική συνέντευξη πως «το όνομα της παράταξης του "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" δηλώνει ότι το Μετρό πρέπει να κάνει στάση στο Βύρωνα και μάλιστα με αυτή την προοπτική έδωσε το όνομα στην παράταξη του»


Ο Κος Τζιωρτζώτης μας δήλωσε πως δεν του αρκεί να έρθει στο Βύρωνα το Μετρό, αλλά θέλει να έρθει το ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και οι Βυρωνιώτες να το χρησιμοποιούν ΔΩΡΕΑΝ.


Τα ΜΠΑΖΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ


map


Μια και όπως σας είπαμε οι Παρατάξεις πιέζουν μέσω των επιρροών που διαθέτουν, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.


Κάθε παράταξη κατάφερε κι έβαλε τη δική της στάση στο Βύρωνα και οι ευτυχείς δημότες μπορούν να επιλέξουν ανάλογα με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις τη στάση με την οποία θα εξυπηρετηθούν.


Όπως μπορείτε να δείτε στο χάρτη που σας δίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα Μπάζα υπάρχουν


Στάση Χαρδαλιά


Στάση Κόνσουλα


Στάση Πάλμου


Στάση Σταθόπουλου


Στάση Τζιωρτζώτη


Και φυσικά δεν μείναμε κι εμείς έξω από το δίκαιο αυτό αγώνα Υπάρχει και η Σταση των Μπάζων


ΤΑ ΜΠΑΖΑ μετά από μεγάλο αγώνα κατάφεραν να δημιουργηθεί στο κεντρικότερο σημείο του Δήμου μας η ΣΤΑΣΗ 69


Μια Στάση που πραγματικά έλειπε από το ΒΥΡΩΝΑ και πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα εξυπηρετήσει την πλειοψηφία των κατοίκων της, δίνοντας παράλληλα μια ελκυστική εικόνα της Πόλης μας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την Στάση του Νίκα να περιμένετε στα εσωτερικά κάποιων παρατάξεων, μόλις γίνουν οι ανακοινώσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ σε λίγες μέρες!!!