Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Γράμμα διαμαρτυρίας στα ΜΠΑΖΑ και η απάντηση μας

Την Τρίτη 5 Μαϊου δημοσιεύσαμε το άρθρο μας με τίτλο "ΟΙ ΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ"
Για την καταχώρηση μας αυτή, πήραμε το παρακάτω μήνυμα

Σας εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη αλλά και αγανάκτηση μου για τον κατήφορο στον οποίο έχετε περιέλθει και με δική σας αποκλειστική ευθύνη παρασύρετε αθώους και εντιμότατους ανθρώπους οι οποίοι δεν μπορούν πλέον να κυκλοφορήσουν ασκεπείς . Αναιδέστατοι ρεπόρτερ χωρίς δισταγμό και ντροπή κάτω από την αυστηρή καθοδήγησή σας προβαίνουν σε φωτογραφίσεις και διασύρουν ότι ποιο ευγενικό και ρομαντικό δημιούργημα έχει να καταθέσει αυτή η πόλη. Με τη δική σας τακτική και συμπεριφορά τους στερείτε και το τελευταίο ψήγμα αξιοπιστίας που τους έχει απομείνει. Υπόδουλοι στα άνομα συμφέροντα σας αδυνατούν να αποκαταστήσουν την αλήθεια και υποφέρουν πάραυτα σε ένα δρόμο ενοχών, ανείπωτης θλίψις και μελαγχολίας. Κάθε αξίωμα και αξία για σας είναι ένα κουρέλι, κομμάτι μιας κουρελούς που αποτελεί ένα μανιφέστο ποταπών, αναιδέστατων, χαμηλότατων, απαλλοτριωμένων και άκρως βλαβερών προθέσεων. Με την επιστολή μου αυτή προσδοκώ την αποκατάσταση της μοναδικής αλήθειας. Μιας αλήθειας που προβλέπει την πίστη, αφοσίωση έως λατρεία θα έλεγα προς το πρόσωπο και την συνολική παρουσία κοινωνική και πολιτική ( για σεξουαλική δεν γνωρίζω ) του ανδρός προς τον οποίο εμείς δεν έχουμε να προσάψουμε το παραμικρό ψεγάδι. Δηλώνω ότι έχουμε και ημείς στοιχεία τα οποία αποκαλύπτουν τις δικές σας ολισθηρές, κολασμένες, σοδομικές και επικίνδυνες συμπεριφορές. Δύο δρόμους από τούδε και στο εξής έχετε να επιλέξετε. Έναν της αξιοπρέπειας, προστασίας της τιμής και της υπόληψης των πολιτών. Και έναν να μοιράσετε κουκούλες στον κόσμο για να μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς να τον αναγνωρίζουν. Αν αυτή η ικεσία δεν σας συνετίσει να γνωρίζετε ότι θα βγούνε όλα στη φόρα.

Απάντηση των Συντακτών του Blog “Για τα Μπάζα”.
Aγαπητέ και λατρεμένε μας θείε… εεεε θέλαμε να πούμε αναγνώστη.
Πιστοί στις αρχές μας, που δεν είναι και πολλές, αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε το παραλήρημα σου και κατά συνέπεια να σου συμπαρασταθούμε στο χαμό των υπολήψεων και λοιπών συγγενών. Η απελπισία και ο πανικός που σε διακρίνει είναι απόρροια του κατακερματισμένου ιδεολογικού στάτους μετά την κατάρρευση του ανύπαρκτου σοσιαλισμού. Εμείς πέρα από μικροκομματικά και λοιπά τερτίπια δηλώνουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στην υπέρτατη αξία του χιούμορ και με οδηγό αυτήν θα πορευτούμε στα δύσβατα μονοπάτια της ζωής.
Εμείς όσο λίγοι σε αυτή την πόλη αναγνωρίζουμε την σημασία και τον ρόλο των πεφωτισμένων και ικανοτάτων ηγεσιών που πρωτοπόρες καθοδηγούν χέρι χέρι τους πολίτες του Βύρωνα στην πραγματική ευημερία, ανάπτυξη χωρίς προοπτική ( το πιάσατε το υπονοούμενο ) και άνθηση. Δείτε τα στελέχη μας ως καταλύτες σε στιγμές ενότητας για το καλό του Βύρων…. εεεε της Δόξα Βύρωνα θέλαμε να πούμε.
Θα επανέλθουμε Δημήτριοι.

3 σχόλια:

Νίκος Χαρδαλιάς είπε...

ποιός λείπει απο την φωτό....Βρε ποιός λείπει λέωωωωω????

Mikrh Plateia είπε...

Ο Χατζηπετρης?

Νίκος Χαρδαλιάς είπε...

Ο Φωτογράφος!!!!!!