Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ"

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το γλέντι γενεθλίων της εφημερίδας ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Τα ΜΠΑΖΑ ήταν εκεί και σας παρουσιάζουν με φωτογραφικά ντοκουμέντα το τι συνέβη

ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ !!!

Ο συντάκτης των Διαδρομών Γ. Τζανίνης (γνωστός και ως "Αν ήμουν Δήμαρχος") προσπαθεί να επιβάλει στην συντάκτρια Πόπη Σταυροπούλου (Μαύρο Πρόβατο), τον τρόπο που πρέπει να χορέψει και η Πόπη βέβαια του απαντά με το γνωστό άσμα ..."ααα πα πα πα πα πα πα εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα". Με την Πόπη συμφωνεί ξεκάθαρα η Ελένη Βασιλοπούλου (Μόνιμη Συνεργάτης και υπεύθυνη της στήλης των Διαδρομών "Καλλιτέχνες του Βύρωνα"
Σε πρώτο πλάνο συντάκτες των Διαδρομών δείχνουν τις ικανότητές τους στο Tango. Στο βάθος διακρίνεται ο συντάκτης των ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ γνωστός και ως "Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ"



Και όμορφη συντάκτης των Διαδρομών και μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ η Μαρία Βλαδημίροβιτς (αριστερά)
Οι 2 Πάνοι. Ο Τριγάζης (μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ) και ο Κόνσουλας (επικεφαλής της παράταξης Β'υρωνας Ανάπτυξη Προοπτική)
Διακρίνεται στο βάθος, με το κόκκινο μπλουζάκι, ο νέος επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ (για να είμαστε ακριβείς διακρίνεται η καράφλα του) Σε πρώτο πλάνο ο φίλος των Διαδρομών Κυριάκος Κατριβάνος ένας εκ των πρωταγωνιστών στην σημαντικότερη ελληνική ταινία "Ο Θίασος" του Θ. Αγγελόπουλου
Συστήθηκαν ως εκπρόσωποι του Χώρου Διαλόγου (γιαυτό και τους αναφέρουμε με αυτή την ιδιότητα) ο Χάρης, ο Κοσμάς, ο Χρήστος και ο Κώστας ήταν διακριτικοί επίσημοι (δηλαδή ήταν επίσημα, ανεπίσημοι)

Εδώ ο συντάκτης των Διαδρομών (γνωστός και ως Κουκουλοφόρος) εξηγεί στον Πάνο Τριγάζη την έννοια του ΣΥΡΙΖΑ
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία στη εκδήλωση του Δημάρχου Βύρωνα Ν. Χαρδαλιά, ο οποίος μάλιστα φωτογραφήθηκε με συντάκτες των Διαδρομών

Δεν υπάρχουν σχόλια: