Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΩΝ ΜΠΑΖΩΝ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΖΑ


ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΩΝ ΜΠΑΖΩΝ



Αλλά ας πάρουμε την ιστορία απ’ την αρχή


Εδώ και κάμποσο καιρό είχαμε υποψίες για ρουσφέτια από τη Δημοτική Αρχή, Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ των ΜΠΑΖΑ μετά από ενδελεχή έρευνα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία και τεχνικές HACKING βρήκε στη γνωστή διαδικτυακή κοινότητα facebook τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ του Δημάρχου Βύρωνα.


Ιδού λοιπόν μερικά από τα στοιχεία που έχουμε πλέον στην κατοχή μας από τη σελίδα του Δημάρχου στο Facebook.


Για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας και προστασίας ιδιωτικού απορρήτου δεν βάλαμε ολόκληρο το ψευδώνυμο ή όνομα του χρήστη και το αντικαταστήσαμε με τελείες.



ΧΡΗΣΤΗΣ Vi- Rel….wrote at 1:28pm


euxaristw polu


ΧΡΗΣΤΗΣ Ath Gal…. wrote at 12:49pm


na sas xairetisw kai egw me tin seira mou!sas euxaristw


ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΑΝ ΧΙΩΤ…. wrote at 7:13pm


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κΔΗΜΑΡΧΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ


ΧΡΗΣΤΗΣ Pan Mc wrote at 5:21pm


sas euxaristw polu!


ΧΡΗΣΤΗΣ Ar Geor…. wrote at 9:22pm


Kyrie Dimarxe!!! timi mou. Euxaristo poly poly!!


ΧΡΗΣΤΗΣ Nik Tsat…. wrote at 6:37pm


Ευχαριστώ πολύ.


ΧΡΗΣΤΗΣ Syl Kon wrote at 12:34am


eyxaristw nikola. ….


ΓΙΑΤΙ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕ??????????????


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ !!!!!!


ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ???????


Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι οι ευνοηθέντες προέρχονται απ’ όλη την Ελληνική επικράτεια αλλά και τους έλληνες του εξωτερικού και δεν είναι μόνο δημότες Βύρωνα, σε αντίθεση με τον προηγούμενο Δήμαρχο Κο Ρογκάκο, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα σε τοπική εφημερίδα "ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ" αναφερόμενος στην "κοινωνική πολιτική" που εφάρμοσε, όταν προσέλαβε περισσότερα από 200 άτομα στη Δημοτική επιχείρηση.


Έχοντας τα στοιχεία στη διάθεση μας και τηρώντας τη δεοντολογία που επιβάλει η συνείδησή μας αλλά και η επαγγελματική μας ηθική, ζητήσαμε συνάντηση με το Δήμαρχο όπου αφού του παρουσιάσαμε τα στοιχεία ζητήσαμε απαντήσεις.


ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!! ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΩΝ ΜΠΑΖΩΝ


xylodarmos

7 σχόλια:

Μαρια Νικολαου είπε...

χαλια περνατε χαλια

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου δαιμόνιε ρεπορτερ των μπάζων...χακεράκια...κουκουλοφόρε....συντρόφι...
μπράβο παιδιά το πίστεψα μέχρι που είδα την φωτογραφία....δεν πήγε το μυαλό μου η χαζή για πλάκα, δεδομένων των συγκυριών εποχής....
φιλιά Ιωσήφ
Μαργαρίτα

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κυρ Δήμαρχε, ευχαριστώ πολύ!

TASSO…

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Κε ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!!!!!

ADRI

Ανώνυμος είπε...

Ρε παλιοπροβοκάτορα του κερατά! Με ευχαριστούν που τους έκανα add στο προφίλ μου οι άνθρωποι!!! Γιατί είναι ευγενικοί ρε παλιοκουκουλοφόρε!!!! Και όσο για το ξύλο να πεις τον πραγματικό λόγο!!!...και λίγο ξύλο έφαγες αν αναλογιστεί κανείς ότι μου έφαγες όλη την προβατίνα στο καφενείο της Σουζάννας...αλλά έτσι είστε εσεις της προόδου, της οικολογίας και των κινημάτων!!! Υ.Γ. συνεχίστε να προσθέτετε λίγο χαμόγελο στην μίζερη καθημερινότητά μας...

Εμείς δηλώνουμε αστείοι είπε...

Τα ΜΠΑΖΑ σας ευχαριστουμε ολους για την τιμη που μας κανετε με το να μας διαβαζετε κι ακομη περισσοτερο με το να μας σχολιαζετε.
Περιμενουμε και τις ιδεες σας (ειναι αυτο που λενε "δωσε θαρρος στο χωριατη να σ ανεβει στο κρεβατι")
Κε δημαρχε οι κατηγοριες σας θα πεσουν στο κενο οταν με φωτογραφικα ντοκουμεντα αποδειξουμε πως ο ρεπορτερ μας (κι εδω σημαντικο στοιχειο ειναι οτι ειναι μεταναστης απο την Ηπειρο)εμεινε νηστικος αντιθετα με σας, που εχετε μπροστα στο πιατο σας ενα βουνο κοκαλα.
Να προσθεσουμε πως ο ρεπορτερ των μπαζων βρισκεται σε νηστεια εδω και ενα μηνα λογω σαρακοστης (που ερχεται) και τρεφεται μονο με νερο και λαχανικα (και γιαυτο εχουμε αποδειξεις)

Ανώνυμος είπε...

Σε νηστεία βνρίσκεται ο ρεπόρτερ σας εδώ και χρόνια και όχι εδώ και ένα μήνα! Και σιγουρα η νηστεία δεν αφορά γαστρονιμικές αλλά άλλες συνήθειες....
Υ.Γ.Δεν φτάνει που έφαγες όλη την προβατίνα, μετά πήγες και για φαγητό σε γνωστό ρεστωράν μεταξύ Συγγρού και Βύρωνα, συνοδευόμενες από αιθέριες υπάρξεις...ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ!!!!