Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ: ΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

Με κίνδυνο της ζωής του ο ρεπόρτερ των "ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ" φέρνει στη δημοσιότητα το φωτογραφικό ντοκουμέντο και τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ του επικεφαλής της "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ".

Κάτω από αντίξοες συνθήκες και με τη μόνιμη απειλή της εκτέλεσής του ως κατασκόπου, ο ρεπόρτερ μας κατάφερε να "κλέψει" το φωτογραφικό υλικό που σας παρουσιάζουμε καθώς και τα έγγραφα που αποδεικνύουν τα παράλογα και παράνομα σχέδιά του.

Σε μυστική περιοχή χώρας του πρώην ανατολικού μπλόκ, ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας δοκιμάζει και αγοράζει όπλα για να επιβάλει δημοτικό πραξικόπημα στις Δημοτικές εκλογές του 2010.

Ελπίζουμε πως οι ελάχιστες δημοκρατικές δυνάμεις που απέμειναν στην Πρωτοβουλία θα αντισταθούν και θα τον καταγγείλουν μετά την παρουσίαση αυτού του ντοκουμέντου.
Το σχέδιο με τον κωδικό "Με εκλογές δεν θα διοικήσουμε ποτέ" έχει επεξεργαστεί σε συνεργασία με στέλεχος της παράταξής του. θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλες αποκαλύψεις με φωτογραφικά ντοκουμέντα που δείχνουν τον Κύριο Σταθόπουλο να δοκιμάζει τα οπλικά συστήματα.

Δείτε τα στοιχεία που έχουμε βάλει σε κόκκινο κύκλο

Το Ονομα Constadin Stathopoulos

Η Ημερομηνία 30 Μαρτίου 2008

Το Στρατιωτικό υλικό Military Κλπ  

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ Κύριε Σταθόπουλε

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα δεν μπορούμε να βρούμε μια λύση συμβιβασμού.Ολο και κάποια ανάγκη θα έχεις .Χρήμα, γκόμενες, ποτά, τσιγάρα ότι χρειαστεί. Ανθρωποι είμαστε . Να βοηθά ο ένας τον άλλον.Μην διστάσεις να ζητήσεις ότι θέλεις . Προς θεού μην αποκαλύψεις ...Πρόσεχε όχι για μας για την φουκαριάρα την μάνα σου .